Comments

3 comments

  • Avatar
    Lisa Baker

    I upgraded to 15.2.0 and now my builds are failing: Unable to locate artifacts.  Any assistance would be greatly appreciated.

    06:35:43.720 [go] Job Started: 2015-08-05 06:35:43 CDT
    
    06:35:43.720 [go] Start to prepare harvestdashboard-qa/0.1.41.76/deploy/1/copy on MLDCWEB01 [C:\Program Files (x86)\Go Agent]
    06:35:43.736 [go] Keeping folder pipelines\harvestdashboard-qa\cruise-output
    06:35:43.736 [go] Deleting folder pipelines\harvestdashboard-qa\pkg-qa
    06:35:43.892 [go] Start to update materials.
    
    06:35:43.923 [go] Start to build harvestdashboard-qa/0.1.41.76/deploy/1/copy on MLDCWEB01 [C:\Program Files (x86)\Go Agent]
    06:35:43.923 [go] Current job status: passed.
    
    06:35:43.923 [go] Start to execute task: <exec command="cleancopy.cmd" >
    <arg>"C:\Program Files (x86)\Go Agent\pipelines\harvestdashboard-qa\pkg-qa"</arg>
    <arg>"C:\WebSites\intraapps.farmlink.com\html\hdstage"</arg>
    </exec>.
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_ENVIRONMENT_NAME' to value 'QA'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_SERVER_URL' to value 'https://10.200.10.16:8154/go/'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_TRIGGER_USER' to value 'changes'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_PIPELINE_NAME' to value 'harvestdashboard-qa'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_PIPELINE_COUNTER' to value '20'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_PIPELINE_LABEL' to value '0.1.41.76'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_STAGE_NAME' to value 'deploy'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_STAGE_COUNTER' to value '1'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_JOB_NAME' to value 'copy'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_DEPENDENCY_LABEL_HARVESTDASHBOARD_INTEGRATION' to value '0.1.41.76'
    06:35:43.923 [go] setting environment variable 'GO_DEPENDENCY_LOCATOR_HARVESTDASHBOARD_INTEGRATION' to value 'harvestdashboard-integration/41/build/1'
    06:35:43.939 
    06:35:43.939 C:\Program Files (x86)\Go Agent\pipelines\harvestdashboard-qa>rd /s /q "C:\WebSites\intraapps.farmlink.com\html\hdstage" 
    06:35:43.939 
    06:35:43.939 C:\Program Files (x86)\Go Agent\pipelines\harvestdashboard-qa>md "C:\WebSites\intraapps.farmlink.com\html\hdstage" 
    06:35:43.939 
    06:35:43.939 C:\Program Files (x86)\Go Agent\pipelines\harvestdashboard-qa>xcopy /E /F /H /Y "C:\Program Files (x86)\Go Agent\pipelines\harvestdashboard-qa\pkg-qa" "C:\WebSites\intraapps.farmlink.com\html\hdstage" 
    06:35:43.954 0 File(s) copied
    06:35:43.954 File not found - pkg-qa
    06:35:43.985 [go] Current job status: failed.
    
    06:35:44.001 [go] Start to create properties harvestdashboard-qa/0.1.41.76/deploy/1/copy on MLDCWEB01 [C:\Program Files (x86)\Go Agent]
  • Avatar
    Mansi Shah

    Lisa fixed the issue.  Updating the thread with the solution.

    I had two tasks in the job that failed. Both tasks had the fetch artifacts selected. The first one pulled the artifact down correctly but the second task deleted it. I unchecked fetch artifacts on the second task and it's working now.

  • Avatar
    Vahid Zoghi

    I am facing the same problem. Isn't this a bug? or shouldn't this at least be mentioned in release notes? All of my pipelines stopped working after upgrading to 15.2. I think the default behavior is changed in this upgrade. All fetched artifacts get deleted when the next stage (having 'fetched materials' checked) starts. This issue was not present in 15.1

Please sign in to leave a comment.